Squash Pasta med "Hvit Saus"

Hei Alle sammen, i dag kommer Jeg med en super enkel oppskrift som er sunn, lav karbo og med mye smak.

Du kan velge å bruker squash Pasta eller vanlige Pasta.


Ingredienser til 2 personer

Squash Pasta

  • 1 Squash

  • Salt og Pepper

"Hvit Saus"

  • 1/2 Blomkål

  • 4 sopp

  • 1/2 løk

  • 2 fedd hvitløk

  • Salt og pepper

  • 1 ts olivenolje

  • 1/4 ts revet muskatnøtt

  • 2 ss Parmesanost

Slik gjør du det:

  • Kok Blomkålen i vann med salt.

  • Ta Blomkålen ut av vannet, hel det i en Mixer med 2 ss av vannet.

  • Kjør til konsistensen er til en krem.

  • Tilsett pepper, muskatnøtt og parmesanost og mer salt om det trenges.

  • Finhakk løken og hvitløkfeddene og ha dem i en stekepanne med høye kanten sammen med olivenoljen. La det surre på litt under medium varme i 4–5 minutter.

  • Grovhakk soppene og tilsett de i pannen. Skru opp varmen brun den.

  • Skru av varmen og tilsett blomkål kremen or bland alt sammen.

  • Til å lage Squash Pastaen bruker jeg denne:

Tips: Du kan også bruker fullkorn pasta :) (men da er der ikke Lav karbo lenger)

  • Ta squash pasta i en stekepanne på med olje, salt og pepper. La det surre på litt under medium varme i 2 minutter.

  • Server Pastaen med sausen på toppen.

  • Tilsett mer ost om du ønsker det.

Han en Sunn Dag!

Tasty & Healthy By Lucy