Sunn og Sukkerfri Pavovla

Hei alle sammen, Jer er klar til 17.mai
Gjestene dine skal elsker denne Norske Favoritt "Pavlova", men med den "Tasty&Healthy Touch": Sukkerfri og proteinrik ❤

Marengsbunn:

★ 4 eggehviter

★ 1/2 kopp Stevia elle sukrin melis

★ 0,5 ts eddik

★ 1,5 ss maizena

Eggekrem: (Tilsett om du vil)

★ 2 eggeplommer

★ 1/2 Boks lett kokosmelk

★ 2 ss vanilje ekstrakt

★ 2 ss kokosolje

★ 1/2 kopp Stevia eller sukrin

★ 2 ss av maizena eller potetmel

★ 2 ss gelatin pulver

Pynt:

★ 1 sukker fri vanilje yogurt ★ Frukt og bær etter ønske

På bildet er brukt:
Jordbær
Kiwi
kokos

Fremgangsmåte

★ Pisk eggehvitene stive. Tilsett stevia litt og litt under fortsatt kraftig pisking. Pisk lenge med mikser til du får en tykk og stiv marengs.

★ Bland forsiktig i eddik og maizena.

★ Tegn opp en sirkel på ca 20 cm i diameter på et bakepapir.

★ Fordel marengsen innenfor sirkelen slik at du får enn liten, tykk kake.

★ Sett kaken midt i ovnen som er forvarmet til 180°C. Skru temperaturen ned til 150°C straks kaken er satt inn i ovnen.

★ Stek kaken i ca 1 time. Skru av varmen og sett ovnsdøren på gløtt. La kaken stå i ovnen til den er helt kald.

★ Bland alle ingredienser i en bolle unntatt eggeplommene.

★ Varm opp blandingen på lav varme til temperaturen er 50 degC.

★ Tilsett eggeplommer og varm opp til 75 degC. Rør hele tiden! Du ser at blandingen blir tykkere.

★ Avkjøl kremen i kjøleskap. Den blir tykkere når den blir kald.

Pynt:

★ Ha marengsbunnen på et kakefat. Fordel eggekremen over marengsbunnen. Pynt kaken med yogurt og masse frukt og bær.

Kos dere på 17.mai

Ha en sunn dag,

Tasty&Healthy By Lucy ❤