Lucy's Te til en "flat belly"

Hei!

Jeg skal ikke snakke om en Magiske pil, jeg vil snakke om luft i magen!

Noen mennesker sliter med store gassproblemer som plager dem det meste av tiden. I noen situasjoner kan luft som du ikke kan slippe ut, forårsake intense, kortvarige magesmerter. Jeg er en av de :( og det er ikke gøy!

Jeg har prøvd med medisin og alt mulig, men det er bare en ting som faktisk hjelper meg, og det er super lett å skaffes. Jeg fant noe som bidrar til å redusere gassproduksjonen og lindrer den ubehagelig følelse og faktisk reduserer eller fjerne luft i magen min :)

Symptomer

For de fleste av oss er symptomer og tegn på mye gass i tarmen åpenbare. De består i:

Luftavgang. Frivillig eller ufrivillig luftavgang, enten som raping eller som flatus.

Smerter. Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Disse smertene kan opptre hvor som helst i magen og de kan raskt endre lokalisasjon. Du kan også oppleve press i magen. Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt. Når luftsmerter oppstår i øvre, venstre del av bukhulen, kan de mistolkes som å komme fra hjertet. Når smerten forekommer på høyre side, kan den mistolkes som å skyldes galleveissykdom eller blindtarmbetennelse.

Oppblåsthet. Magen eser ut. Du må kanskje løsne på buksespennen i løpet av dagen.

Jeg lager en te som du kan er super enkel å lage:

Ingredienser:

  • 5 cm av fersk ingefær, revet.

  • 4 stjerneanis

  • 2 kanel pinner

  • 2 SS av Fenugreek (finnes på internasjonal mat butikker)

  • 1 Lt. vann

  • Jus fra en sitron


Slik gjør du det

  • Kok vann og resten av ingrediensene i 15 min.

  • Sil teen og drikk den i løpet av dagen.

Jeg drikker den i minst 3 dager (1 lt per dag).

Jeg håper at den hjelper deg som den hjelper meg!

Ha en sunn dag.

Tasty&Healthy by Lucy.