Pumpkin & Chocolate Cups

Hei!, Jeg lagde denne oppskrift i går kl. 23.00 med bestevennen min. Vi sa en bilde av denne "muffins" og jeg ville ha de!

Jeg inspirerte meg i den originale oppskriften, men Jeg ga den en sunnere og Lucy's "Twist", med mindre fett og fiber rik.

Her er oppskriften :)

Sjokolade lag:

  • 1/2 kopp havremel

  • 6 dadler (purée)

  • 3 ss usøtet kakao

  • 1 ts kanel

  • 1/2 moden banan

  • 1/4 kopp mandel melk

  • 2 ts linfrø

  • 1 ss kokos mel

  • 2 ss kokosolje

Gresskar lag:

  • 1/2 kopp gresskarpuré

  • 6 dadler (purée)

  • 2 ts av "fem krydder"

  • 1/4 kopp havremel

  • 2 ss kokos mel

  • 2 ts linfrø

  • 1 ss kokosolje

Slik gjør du det

  • Bland hvert lag ingredienser.

  • Hell i en muffins former 1 ss av sjokolade blanding og 1 ss av gresskar blanding. Forsett til du har fylt opp formen.

  • Stek dem i 12-15 minutter ved 200 degC.

  • Vent til de er kald før du spiser de.

Kos dere!!!

Ha en sunn dag,

Tasty & Healthy by Lucy.