Enkel og Protein Rik Sjokoladekake

Jeg bare elsker sjokolade smak, derfor bruker jeg kakao på nesten alt.

Kakao er supersunt og godt, Kakao inneholder mye antioksidanter, og alkaloidene teobromin og koffein.

Når du spiser eller drikker mat med antioksidanter bygger du opp immunforsvaret og forebygger kreft, hjerte- og karsykdommer.

Jeg spiser ganske enkel til vanlig, derfor liker jeg å bake ting i mikrobølgeovn, men du kan lage denne oppskrift i ovn også.

Denne kake er perfekt til en sunn frokost, jeg har den nesten hverdag.

Ingredienser (til 1 porsjon)

  • 3 eggehviter

  • 1/4 kopp havremel

  • 2 SS bakekakao

  • 2 SS sukrin eller stevia

  • 1 ts bakepulver

  • 1 ts kanel

  • 3 SS mandel melk (eller den du bruker)

Slik gjør du det

  • Visp eggehviter til eggedosis.

  • I en bolle bland alle de andre ingrediensene.

  • Bland inn veldig forsiktig eggene uten å blande for mye.

  • Hell blandingen i en form som du kan ta i mikrobølgeovn og koke det i 4 - 6 min.

Du kan også ha bake det i ovn i 15 min @ 200 degC.

Ta kokosflaks og nøtter på toppen og kanskje litt sjokolade saus?

Kos deg!

Ha en sunn dag.

Tasty&Healthy By Lucy